När tänkte du på dina fötter senast? Många är det som glömmer av fötterna trots att de bär fram oss varje dag. Att smörja händerna med handkräm och borsta tänderna är inget konstigt, men att smörja in fötterna är det många som glömmer. 

Fötterna är helt klart värda att ge ett par snygga och bra skor som passar foten som handen i handsken. Många tänker att rejäla skor är tråkiga skor, men så är det inte längre. Det går att få snygga skor som också är bra uppbyggda för de fötter som ska använda dem.

Byt slitna skor mot nya

Att gå i ett par invanda skor är bekvämt och skönt, precis som ett par perfekt utslitna byxor. De är mjuka och sköna men även svåra att byta ut eftersom man trivs så bra i dem. Fötterna däremot vill ha bra skor som är uppbyggda och stadiga för att kunna må bra och undvika förslitningsskador. 

Visst är det lätt att köpa ett par billiga skor för lite slit och släng. Det är dock bättre för fötterna att köpa kvalitetsskor som är mer stabila och håller längre. Även för miljön är det bättre att satsa på kvalitet än kvantitet när det gäller skor.

Olika tillfällen olika skor

Självklart behöver man inte inreda ett helt rum för skoförvaring, men det är bra att ha några olika par skor att välja mellan. Både fötterna och skorna kommer må bra om de får alternera mellan olika skor. Ett par finskor för festligare tillfällen är alltid bra att kunna plocka fram. Med olika sorters skor kan man variera sig mellan säsonger och aktiviteter.

Gillar man att vandra behöver man skor som tål väta bättre jämfört med ett par citychica skor man kan ha när man shoppar. Är man osäker på vilken typ av skor man behöver är det bra att fråga försäljarna i affären. Försäljarna har långvarig erfarenhet av skor och olika problem man kan ha med fötterna. Man kanske vill ha sömlösa skor eller behöver inlägg till exempel. En välsorterad skoaffär kan utan problem hjälpa till att leta fram skor som passar kunden. 

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *