Bor man i Stockholm och behöver professionell hjälp med all form av fastighetsskötsel, kan man anlita fastighetsskötsel i Stockholm som kan allt mellan himmel och jord inom området. Fastigheter behöver ständigt underhåll, det kan handla om reparera hissen och elen i trapphuset, till enklare fel som att täta en list i badrummet. Till dessa typer av arbeten behöver man en fastighetsskötare som kan ta hand om jobbet.

Trygga tjänster och bred kunskap

Inga uppdrag är för stora eller små för fastighetsskötsel i Stockholm! Man kan få en rad tjänster att välja mellan och det kan handla om markskötsel, tillsyn av tvättstugor, byta av värmepannor, snöskottning, renovering, mindre reparationer, serviceanmälningar med mera. Man kan få ett skräddarsytt arbete utfört då man får ett team av personal som kan allt inom diverse områden.

Fördelen med att välja en en Produktiv fastighetsskötsel stockholm är att man kan få en kostnadsfri offert med prisförslag. Man får då en tydlig bild på vad den tjänst och service man valt kommer att kosta.

Fastighetsskötsel i Stockholm för alla

Det som gör fastighetsskötsel i Stockholm så unikt, är att både privatpersoner, fastighetsägare, företagsägare eller kommunen kan få hjälp med sin fastighetsskötsel! Har man en villa och behöver tjänster utförda som man själv kanske inte kan utföra, går det utmärkt att skicka iväg en förfrågan och få snabb hjälp. Tjänster och service levereras alltid med hög kvalitet och fastighetsskötsel i Stockholm har erfarenhet inom branschen sedan år 1969. Teamet har ett starkt och brett kontaktnät med diverse underleverantörer, allt för att man som kund ska få rätt person till rätt arbete utfört. Personalen som hyrs ut har alltid ett trevligt bemötande och har stor kompetens inom alla områden. Man ska kunna känna sig trygg som kund och man får alltid en garanti på utförda jobb.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *