Taxi Falun hjälper dig att ta dig från A till B på ett smidigt sätt till en låg kostnad. Bor du i Dalarna och behöver en taxi oavsett destination då finns Taxi Falun till ditt förfogande.

Info om Taxi Falun

Det viktigaste för Taxi Falun är att du som kund ska känna dig säker och tillfreds när du sätter dig i deras taxibil. Servicen är även den av största vikt hos Taxi Falun. Oavsett destination så ska du som kund känna dig trygg. Detta är en del som Taxi Falun tar på stort allvar då föraren är den som ansvarar för att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt. Bilar som kan bokas är personbilar samt minibussar där maximala antalet passagerare uppgår till 8 passagerare. Barnstolar finns också att tillgå till de små. Dessa måste du boka i förväg så att Taxi Falun kan förbereda sig att montera dessa i deras bilar innan upphämtning. En annan viktig punkt att tänka på är om du ska ha med dig stort bagage eller exempelvis skidor till din skidresa. Samma regel gäller här – boka detta innan så att ni får rätt bil för färden.

Taxi Falun använder sig av fasta och rörliga priser. Ska du resa någonstans så finns flygtaxi tillgängligt eller ta tåget då finns alternativet tågtaxi. Dessa resor har oftast bra erbjudanden till fasta priser. Ska du på fest eller ett bröllop då kan du boka både ditkörning och upphämtning, allt för att slippa tänka på färden och lägga all fokus på tillställningen du ska gå på. Som företagare är det viktigt att vara på plats i tid. Med noggrannhet och punktlighet ser Taxi Falun att du är där i tid.

Skicka gods med Taxi Falun

Taxi Falun erbjuder tjänsten skicka gods med taxibud. Har du gods du behöver få iväg då finns Taxi Falun till din tjänst.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *