Star Nutrition är ett svenskt märke som levererades under 1999. Det är idag Sveriges mest sålda proteinpulver i Sverige. De erbjuder kvalitetsprodukter, såsom proteinpulver, BCAA, Vitaminer och PWO. Det är ett företag som är känt över hela Sverige för sina produkter och har sedan 2007 varit aktiva i många andra länder också. Det är idag också det mest sålda  kosttillskottsvarumärket i norra Europa. Deras produkter förbättrar din hälsa, stärker din återhämtning och ökar din prestationsförmåga. Produkterna kommer just nu i 15 olika smaker så att de kan passa även den mest kräsna personen.

Kvalitetsprodukter från Star Nutrition

Deras produkter kommer i tre olika färger beroende på vad du är ute efter. Deras Core serie som har blå färg är kosttillskott som har tagits fram för människor som vill maximera sina resultat. Premium serien är svarta produkter och är som namnet föreslår premium sortimentet av deras produkter. Det är för atleter som behöver det absolut bästa och produkterna är varumärkesskyddade och innovativa ingredienser. Active Lifestyle är de vita produkterna vilket är produkter för människor som vill äta god mat, men samtidigt välja hälsosammare val.

Ett av deras mest populära produkter är Whey-80. Det är ett proteinpulver som hjälper dig att boosta din träning och att få mer protein i dig efter din träning. Det är ett komplett pulver för aktiva personer och Whey-80 är ett proteinpulver som passar både män och kvinnor. Det är lättblandat och kommer i olika smaker.

Whey-100 är ett pulver och passar den som vill ha hjälp att återhämta sig efter ett tufft träningspass. Det består av 100 % vassleprotein och är låg i laktos. Den har en naturlig låg fett och sockerhalt och har hela 87 % protein. Den kommer i olika goda smaker som gör det enklare att njuta av.

Det inte enbart proteinpulver som Star Nutrition säljer utan även livsmedel utan tillsatt socker som proteinchips, bars, hasselnötskräm och jordnötssmör. Andra produkter du kan hitta från Star Nutrition är pancake mix, muesli, sockerfri sirap, vitaminer och de säljer även shakers.

Alltid till ett bra pris

Det finns många fördelar med Star Nutrition däribland att det är ett företag som alltid levererar hög kvalitet på sina produkter. Du kan alltid lita på att deras produkter är tillverkad med dig i första åtanke. När du väljer Star Nutrition får du naturliga produkter till ett bra pris. Det är prisvärda produkter med hög kvalitet som inte kommer att göra dig besviken.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *