Letar du efter hjälp med flyttstäd i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Att städa i samband med en flytt kan kännas svårt och krävande. När du flyttar vill du helst bara lämna det gamla bakom dig och flytta in i ditt nya hem. Då kan det vara skönt att anlita hjälp med flyttstädningen för att få lite avlastning. I Stockholmsområdet finns ett stort utbud av städfirmor, och flertalet av dessa erbjuder hjälp med flyttstäd. En firma som kan rekommenderas är Städnivå AB som är specialiserade på flyttstädning.

Flyttstädning på dina villkor

Städnivå AB är en professionell städfirma med lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm med omnejd. På firman arbetar drygt 40 lokalvårdare som står till din tjänst. Lokalvårdarna är noggranna och utbildade inom städ. De flesta har flerårig erfarenhet och är vana vid att städa såväl lägenheter som större hus och lokaler. Något annat som gör Städnivå till en aktör som erbjuder betydelsefull flyttstädning Stockholm är att de arbetar på dina villkor. De erbjuder en stor flexibilitet och anpassar städningen efter dina önskemål. Inför en flyttstädning går ni igenom vad som ska städas, och om det finns delar som behöver städas utöver det som normalt ingår i en flyttstädning. Det kan till exempel handla om att rensa i trädgården eller att städa ur ett förråd där det finns saker som står och skräpar.

Hög kvalitet och förmånliga priser

Städnivå AB städar med hög kvalitet. När du anlitar städfirma så får du alltid en garanti på att städningen kommer att utföras professionellt och med stor noggrannhet. Städfirman har dessutom förmånliga priser. Det är svårt att säga exakta prisnivåer eftersom det varierar beroende på vad som ska städas och hur många kvadratmeter det handlar om. Men du har alltid möjlighet att kontakta städfirman för att få en kostnadsfri offert med prisförslag. Kom även ihåg att du kan ha rätt till ROT-avdrag om du anlitar Städnivå för hjälp med flyttstädning i Stockholm.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *