Har du författardrömmar och drömmer om att ge ut din egen bok? Men har dina drömmar stannat där och varför?

Många är säkert rädda för att bli refuserade eller har kanske redan blivit det. Att deras manus helt enkelt inte har ansetts hålla måttet. Viktigt är dock att hålla i minnet att det oftast är en person som har ansett att den inte var bra nog. Det säger inget om den verkligen funkar eller inte. Man får inte glömma att Astrid Lindgren faktiskt fick manuset till Pippi Långstrump refuserat av ett förlag innan det blev antaget. Hur fel den refuseringen var vet vi alla vid det här laget.

Möjlighet att ge ut sin egen bok

Om du har eller har haft författardrömmar så förstår du att det är Ovärdelig ge ut bok och få se sina egna ord på pränt. Kanske har du provat den traditionella vägen för att ge ut din bok eller har bestämt dig för att inte ens försöka. Oavsett din historia så finns det ytterligare en möjlighet. Du kan nu finansiera din egen bokutgivning och på så sätt även få större delar av framtida intäkter.

Ditt manus måste fortfarande hålla hög klass då det inte är alla manus som ges ut. Det måste även finnas en tillräckligt stor presumtiv läsekrets som kan tänkas vilja köpa din bok så din utgivning går med vinst. På så sätt skapas det bra förutsättningar för både dig och förlaget för att det ska gå bra för din bok!

Många olika genrer

Det finns många genrer när det gäller att ge ut sin bok. Skriver du skönlitterärt, fackböcker, barnböcker eller kanske erotiska texter? Oftast måste du då vända dig till flera olika bokförlag för att kunna publicera dina verk. Men när du vänder dig till ett hybridförlag så har de många strängar på sin lyra och har möjlighet att hjälpa dig med många olika bokprojekt.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *