Med hjälp av en plattsättare kan du förvandla din lägenhet i Stockholm så den blir som ett färgglatt konstverk. Det är möjligt att plattsätta flera olika ytor i ditt hem och även en del av dem som vid första anblick verkar omöjliga.

Kakla in badkaret och balkongen

För badrum är kakel och klinkers det vanligaste alternativet, och ett stilrent och snyggt alternativ till våtmattor och våttapeter. Vill du ha ett mer personligt och färgglatt alternativ behöver du inte byta till ett annat material. Du kan istället använda kakel och klinkers i fler olika färger och mönster. Du kan också låta en industriledande plattsättare Stockholm använda plattor i olika storlekar för att skapa en speciell effekt. Kakel är inte ett material som bara kan användas i badrummet eller över diskbänken i köket. Varför inte kakla insidan av balkongen, golvet i hallen eller sidorna av dina garderober? Om du vågar tänka fritt inser du att det bara är din fantasi som sätter gränser för vad som är möjligt att göra med plattor.

Hitta rätt plattsättare Stockholm

Vill du hitta en plattsättare i Stockholm som är intresserad av ett lite friare arbetssätt kan du behöva ringa runt och kolla. Det kan vara fler än du tror som är intresserade och skulle tycka att det var ett roligt projekt. En plattsättare är expert på kakel, klinkers och andra plattor och kan vägleda dig så att projektet med din lägenhet i Stockholm trots allt blir möjligt att genomföra. Du kan också få hjälp att hitta lösningar som är hållbara och snygga. Tänk på att du ibland kan behöva höra med din bostadsrättsförening så att det arbete du vill göra är okej. Det är inte roligt om de protesterar i efterhand och du måste göra en ny renovering på grund av det.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *